top of page

PiZZABULLS AKADEMi

EĞİTİM

Pizzabulls Akademi markamızın ekip çalışanlarının eğlenerek düşündüren, geliştiren, yenilikçi bir eğitim ve gelişim platformudur. Bizim için eğitimde olmazsa olmazlardandır.

Pizzabulls’ta en çok önem verdiğimiz konulardan biri eğitim. Bizim markamızın altında bulunan tüm ekip arkadaşlarımıza göre eğitimler belirlenmektedir. Şubelerde çalışan ekip üyelerine sistemimizde bulunan Kitap A verilmekte ve takibinin yapılması şube yönetici arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır.

 

  • Kitap A içinde tüm ekip üyesi arkadaşlarımızın çalışmakta olduğu istasyonların prosedürleri ve standartları bulunmakta gerekli test ve sorular içermektedir. Aynı şekilde Vardiya ve Asistan Müdür arkadaşlarımıza Kitap B, Şube Müdürü arkadaşlarımıza da Kitap C verilmekte gerekli eğitimleri Bölge Müdürü arkadaşlarımız ve eğitim departmanı tarafından takip edilmektedir.

 

Ayrıca eğitim departmanı tarafından her pozisyona göre merkez ofis eğitim salonumuzda kişisel, yönetsel ve operasyonel eğitimler verilmektedir. Bu kursların amacı kursa gelen arkadaşlarımızın yöneticilik ve operasyonel becerilerinin arttırılmasıdır. Eğitim, restoranlarımızda ulaşmak istediğiniz sonuçları elde etmenin tek yoludur.

 

  • Eğitim felsefemiz insanlar bizim en önemli varlığımız olduğundan, eğitimin büyük bir önceliği vardır. İnsanların bizim için önemli olmasıyla birlikte, onlara verilen eğitimlerin de önemli ve öncelikli olması gerekir. Bizim işimizi insanlar oluşturur. Tüm eğitimlerin temel amaçları mükemmel kalite, servis, temizlik, müşteri memnuniyeti, satışları ve karı arttırmaktır.

Detaylı bilgi / Kurumsal - DEPARTMANLAR

DENETİM

%100 MÜŞTERi MEMNUNiYETi

Öncelikle yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sağlamak için çaba sarf ediyoruz, ön bankoda müşteri karşılamalarından, telefon diyaloglarına, müşteri şikayeti karşılamalarına, şubenin ve personelin genel görüntüsü ile müşteri memnuniyetini ve sadakatini sağlayacak olan kaliteli bir ürünün yapım aşamasından müşteriye teslim aşamasına kadar geçen tüm süreçler dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardır.

 

  • Zaman zaman müşteri şikayeti karşıladıklarında kendilerinin haklı olduğunu düşündükleri durumlar ile karşılaştığımızda bizim sistemimizde yer alan bir örnek telefon diyaloğu olduğunu hatırlatıyor ve o diyaloğun son cümlesini tekrar okumalarını öneriyoruz.  O cümlede şöyle söylenir, müşterimizin haksız olduğunu düşünüyorsanız alttaki cümleyi tekrar okuyun. (MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLIDIR.)

 

Franchiselarımızla beraber, iç içe çalışmaktayız. Bir nevi danışmanlık yapmakta ve şubeleri işletirken alacağı kararlarda yardımcı olmaktayız. Beraberce istişare ederek yol almaktayız. Bu süreçlerde yukarıda da bahsettiğim tüm alanlarda etki etmekte ve birlikte karar vermekteyiz.  Şubelerdeki tüm gelişim ve satış planlarını işletmecilerimizle birlikte yapmakta ve sonuç almada etki etmekteyiz. 

Detaylı bilgi / Kurumsal - DEPARTMANLAR

ve MiMARi PROJE DESTEĞi

LOKASYON SEÇİMİ

Doğru Lokasyon ilk adımımız. Bölge Müdürlerimiz / Pazarlama ekibi ve Operasyon Yöneticileri ile belirlenen lokasyonlar, tecrübe ile belirlenen kriterler doğrultusunda değerlendirilerek bu konuda destekler sunulmaktadır.   Seçilen Lokasyonda ki yerleşim alanları, kurumlar, iş merkezleri vb. alanların değerlendirilmesi yapılırken, zaman yönetime uygun hareket edebilmek adına ; servis süreleri, bölgenin yapısı konusunda da değerlendirmeler yapılmaktadır. 

Doğru Lokasyon seçiminden sonra, kiralanacak en uygun alan tespit edilir. Projeler işletmeci adayımızı bilgilendirerek yapılırken, tüm noktalarda tecrübeli iş ekibi ile planlanan tarihlerde iş teslimi yapılır. 

LOJİSTİK

Lojistik ağımızın verimli bir şekilde sağlanması için eksik yanlarımızın neler olduğunu görüp ona göre hareket planları çıkararak bu açıklarımızı kapadık. Doğru firma, doğru nakliye, doğru stoklama, doğru sipariş döngüsünü sağladıkdan sonra lojistik ağımızı verimli ve sürdürülebilir bir hale getirdik.

Ham Madde Düzenli Sevkiyat Başarılı Operasyon

İŞLETME DANIŞMANLIĞI

Franchiselarımızın gelişimine, işleyişine ve psikolojisine direkt etki ettiğimizi düşünüyoruz. Çünkü işletmelerimizin kalite, servis, temizlik seviyelerinden, satış artışına ve şube işleyişine kadar her bölgesine dokunuyor, çeşitli raporlamalar ve fikirler ile onlara yön veriyorsunuz hatta zaman zaman onlar ile birlikte o kadar vakit geçiriyorsunuz ki farkında olmadan onlara psikolojik danışmalık yaptığınızı fark ediyorsunuz. Bir nevi onlar için günümüzde popüler olan değimiyle Yaşam Koçu oluyorsunuz.

Bölgesel olarak aylık yapmış olduğumuz şube ziyaret planları üzerinden; bağlı olduğumuz şubelerin satış, eğitim, denetim, pazarlama ve ARGE planlarını yapıp bunları haftalık ve günlük olarak takip etmekteyiz. Daha sonra; bu yapılan planları ay sonu sonuçlandırıp, şubelerin performans ölçümlerini yapıp, bir sonraki ayda yapılacak planlamaları sistematik bir şekilde takibini tüm bölge müdürü arkadaşlarımız ile sürdürmekteyiz.

 

Bizim işimizin ağırlığı paket servis olduğu için insanlara en kısa sürede bire bir ulaşacağımız materyallerin kullanılması gerekmektedir. Örnek olarak bölgemizde bulunan siteler ile asansör çalışması yapmak, bu sitelerin etkinliklerine katılmak, ulaşmamız gereken müstakil binaların bölgemizde fazla olması halinde bu binalara menü dağıtımı, bölgede bulunan müsait alanlarda afiş çalışması yapmakta bir yöntem. Fakat evlere su servisi yapan firmalar ile birlikte çalışılması gibi doğrudan insanların evlerinin içine girecek yöntemler de geliştirmeliyiz.  Bu ve buna benzer konularda sürekli iletişim halinde olarak işleyişimiz devam etmektedir. 


 

KOCAMAN

BİZ

BİR AİLEYİZ

HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

REKLAM ve PAZARLAMA

  • Ulusal Pazarlamada geleneksel pazarlama yöntemleri yüksek bütçeler ister fakat Bölgesel Pazarlama hayal gücü, enerji ve ekip ruhu ister. Şubenin bulunduğu bölge incelenerek, o bölge de yaşayan insanlara yönelik bir pazarlama planı oluşturulmaktadır. Zamanı daha etkili kullanarak öncelikleri belirleyip, doğru planlama yapmak, arkamıza yaslanıp olayları incelemek yerine, hedefin ne olduğu ve hedefe nasıl varılacağını bilmek önemlidir. Bir takım ruhu yaratarak harekete geçip öncelikle şubemize en yakın noktalar belirlenir. Kuryelerimizin en hızlı ulaştığı bu noktalar (10 dk. gidilen mesafe) Altın Bölgemizdir. İlk etkili pazarlama çalışması (Bölgesel Pazarlama) bu bölgede yapılır. Şube açılış ile başlayan ve aylık olarak planan bu çalışmalar (açılış broşürleri, afişler, indirim çekleri, yurt - üniversite pizza dağıtımı, esnaf ziyaretleri vb. ) kademeli olarak yapılır.

 

  • Bölgede ki birçok kıstas değerlendirilerek özel kampanyalar oluşturulur. Gıda maliyetleri hesaplanarak hazırlanan en uygun kampanyalı ürünler, şubemizin yeni açıldığı lokasyon da tanıtımları yapılarak satışa sunulur. Etkili pazarlama yöntemlerinden biri olan ‘Bölgesel Pazarlama’ çalışmaları sürekli olarak (haftalık, aylık ve üç aylık alınan raporlar doğrultusunda)  tekrarlanır. Hızlı ve etkili sonuca ulaşmak adına, tasarım, baskı, termin ve uygulama süreçlerinde tedarikçiler ile ortak hareket etmek için özel anlaşmalar yapılmaktadır. Pizzabulls haftalık operasyon toplantılarında tüm bölge hareketleri incelenerek, operasyon ekibi ve bölge müdürleri ile değerlendirmeler yapılır. Farklı bölgelerde uygulanan pazarlama çalışmaları etkilerine göre diğer bölgelere de yapılması planlanırken, etkisini yitiren çalışmalar için yeni fikirler oluşturulmaktadır.

 

Detaylı bilgi / Kurumsal - DEPARTMANLAR

15.png
bottom of page