top of page

İlk olarak; Tarık YEŞİLAY kimdir, Pizzabulls franchise kariyeriniz nasıl başladı?

 

  • 1974 Yılında İstanbul’da doğdum. Okul hayatımdan sonra 1992 yılında hamburgercilik serüvenim başladı. 2001 yılında vatani görevimi yaptıktan sonra 5 yıl Kadıköy Şifa Hastanesi’nde yöneticilik, 2007 sonrasında tesis yönetim sektöründe üst düzey yöneticilik yaptım. Hayatımın her kararında arkamda duran harika bir eşim, Ahmet Kemal ve Orhan Alp adında 2 oğlum var. Pizzabulls öyküm 2015 Nisan ayında başladı. Şu anda Aydınlı ve Sabancı Üniversitesi şubelerinde müşterilerimize Pizzabulls deneyimini yaşatıyoruz.

Koronavirüs kapsamındaki süreçte aldığınız önlemlerden ve şubenize etkilerinden bahseder misiniz?

 Tüm dünyayı tehdit eden COVID-19 başladığında ilk düşündüğümüz; personelimizin, müşterilerimizin ve çevremizdekilerin güvenliği oldu. Pandemi daha başlamadan dünyadaki gelişmeler doğrultusunda pek çok önlemi hızlıca aldık.

 

Gıda güvenliği konusunu ele aldık ve teması en aza indirerek, prosedürlerimizi gözden geçirdik. Personelimizi bilgilendirdik. Restoran içi sanitasyon ve dezenfeksiyon işlemlerini en üst düzeyde uyguladık. Üretimden teslimata tüm işleyişi en ince noktasına kadar analiz ettik ve bunu personelimizin desteği ve uygulaması ile çok iyi yürüttük.

HiKAYESi

BİR BASARI

.

Tarık YEŞİLAY

Pizzabulls Aydınlı ve Sabancı Üniversitesi;

Pizzabulls-Aydınlı-ve-Sabancı-Üniversitesi-01.png

Pizzabulls’u rakiplerinden farklı kılan ilk üç özellik nelerdir?

 

  • Pizzabulls; merkez ofisi, işletmecileri ve destek ekipleri ile bir başarı öyküsüdür. 2006’da Sn. Cavit Can KIRBEYİ’nin kurduğu ve gerçekleştirdiği hayali hep birlikte ileriye taşıyoruz. Pizzabulls’un farklı olduğu o kadar çok alan var ki… Ürün kalitesinden lezzetine, işletmecilerine her an her koşulda destek olan merkez ofisine, şirketin her kademesinde olan arkadaşlık ve anlayışa... Saymakla bitmez ama bence en önemli özelliği pizza severlere olan yaklaşımı ve dürüstlüğüdür. Pizzabulls’ta yanıltıcı kampanya, ürün veya reklam göremezsiniz. Günümüzde her alanda en çok ihtiyacımız olan şey bu aslında. Rahmetli büyüğümüz Süleyman SEBA’nın çok güzel bir sözü vardır; “Herkesi bir zaman, bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, ama herkesi her zaman aldatamazsınız; ben kimseyi hayatım boyunca aldatmadım!’’

Bu zorlu süreçte müşteri memnuniyetini sağlarken ve kampanyaları seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?

 

  • Kaliteli malzemelerle üretilen lezzetlerimizi; taze, sıcak ve zamanında teslimat yaparak müşteri memnuniyetini sağlamaktayız.  Kampanyalarımızı belirlerken; kalitemizden ödün vermeden, müşterilerimizin her kesiminin alım gücünü de düşünerek farklı lezzetler sunmayı ve Pizzabulls deneyimini en yüksek şekilde nasıl yaşatacağımızı göz önüne alarak belirliyoruz.

 

Önümüzdeki süreçte hedefleriniz neler? Yeni şube açma planlarınız var mı?

 

  • Yakın zamanda Sn. Ata Mert ÜNALAN ile beraber Sabancı Üniversitesi şubesinin açılışını yaptık. Pizzabulls, hem eski hem de yeni gelecek işletmecilerine pek çok güzellikler vadediyor. Her işletmecinin de yeni şube açarak Pizzabulls vizyonunu ilerletmek en büyük amacı… .

 

Eklemek istedikleriniz...

 

  • Pizzabulls ilk işletmecilik günümden beri her zaman, her konuda yanımda oldu. En güzel yanlarından biri; şirket ne kadar büyük olsa da bürokratik bir engel olmadan anında ilgili kişilere ulaşabiliyor, hiçbir zaman yalnız hissetmiyorsunuz. İşletmeciler arasındaki dayanışma ve dostluk takdire şayan. Bu vesile ile başta kurucumuz Sn. Cavit Can KIRBEYİ’ne, her zaman her koşulda desteklerini esirgemeyen Genel Müdürümüz Sn. Doğan IŞIK’a, önerileri ve yönlendirmeleri için Sn. Zeynel AKYOL’a, Bölge Müdürümüz Kamil DOĞAN şahsında tüm bölge müdürlerimize, merkez personelimiz, işletmecilerimiz ve tüm çalışanlarımıza Pizzabulls markasını yüceltmek adına yaptıkları çabalar için teşekkür ederim

Her türlü şikayet ve önerilerinizi çağrı merkezimize ve info@pizzabulls.com adresine yapabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacağız. 

Pizzabulls-Aydınlı-ve-Sabancı-Üniversitesi.png
15.png
bottom of page