top of page

İlk olarak; Batuhan Sakin TONBAZ kimdir? Pizzabulls franchise kariyeriniz nasıl başladı?

 

  • 1986 Çorum-Osmancık doğumluyum. Pizza sektörüne, 2003 yılında pizza ustası olarak giriş yaptım. Hikayeye motorcu, restoran müdürü ve pizza restoranı işletmecisi olarak devam ettim. 2019 yılında Pizzabulls’la tanışıp, bölge müdürü pozisyonunda 12 ay kadar çalıştım. Bu süreçte, markamızın değerinin sektördeki rakiplerinin çok üzerinde olduğunu fark etmem beni Pizzabulls’a tutku ile bağladı. Bu bağlılığın neticesi olduğuna inandığım franchise kariyerim; 2020 Kasım ayında Kayaşehir Pizzabulls şubesi ile başladı. Hedefim, Pizzabulls Ailesi olarak hep birlikte Türkiye’nin en bilinen ve sevilen markası olurken bu sistemin büyük bir parçası olabilmek. 

Koronavirüs kapsamındaki süreçte aldığınız önlemlerden ve şubenize etkilerinden bahseder misiniz?

Pandemi sürecinin başından beri eve servis işletmesi olmanın avantajlarını yaşamakla beraber; riskleri de göz önüne alarak tedbirlerimizin titizlikle sürekliliğini sağladık. Bakanlık ve merkezimizin maske, mesafe, hijyen kurallarının dışında; personelimiz ile doğru bilgi alışverişini sağladık. Ailesi ya da kendisinde COVID-19 belirtisi olan personelin bilgi vermesini ve test yaptırmadan vardiyaya gelmemesini sağlayarak bulaşma riskinin önüne geçmeye çalıştık. Bunun dışında izin günlerimizde yasaklara uyarak; kalabalık ortamlarda bulunmamaları için çalışanlarımızı teşvik ettik. Ekip olarak müşterilerimize verdiğimiz hizmeti aksatmadan bir yılı aştık.

HiKAYESi

BİR BASARI

.

Batuhan Sakin TONBAZ

Pizzabulls Kayaşehir;

Pizzabulls-Kayaşehir;.png

Pizzabulls’u rakiplerinden farklı kılan ilk üç özellik nelerdir?

 

  • İlk olarak kesinlikle lezzetidir. Hem ürün; hem de kullanılan tüm ekipmanların kaliteli olması. Başta logomuz olmak üzere, tüm imaj öğelerimizin Dünya standartlarında olması.

Bu zorlu süreçte müşteri memnuniyetini sağlarken ve kampanyaları seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?

 

  • Kampanya seçimlerinde, bölgelerimizin gelir ve tüketim alışkanlıklarını göz önünde bulunduruyoruz. Bu doğrultuda fiyat ve menü içeriklerini belirliyoruz.

 

Önümüzdeki süreçte hedefleriniz neler? Yeni şube açma planlarınız var mı?

 

  • 1 yıllık süreç içerisinde 2’inci şubemizi açma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. 5 yıllık planda ise her yıla bir şube ile büyüme planımız var. Bu planları yaparken, en büyük dayanağımız markamızın kalite ve imajına olan güvenimiz

Her türlü şikayet ve önerilerinizi çağrı merkezimize ve info@pizzabulls.com adresine yapabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacağız. 

15.png
bottom of page