top of page

PiZZABULLS BüLTENLERi iÇiN

 

ABONE

OLUN 

Ayrıntılarınız gönderildi

BiZi TAKiP ET

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter

15 YILLIK SERÜVEN 

 EN iYi PiZZA

İlk şubesini 2006 yılında Ümraniye’de açan Pizzabulls, Türkiye’de yerli restoran zinciri olarak önemli bir temsilci. Aslında pek çok girişimci için de rol model oluşturabilecek bir örnek

olduğu söylenebilir. Bugün,  350 milyon TL iş hacimine sahip  olan  marka; restoran

sayısını  her geçen gün arttırıyor  ve  en önemlisi de  Türk markası olarak lezzetli

pizza servis ediyor. Pizzabulls’un sahibi Cavit Can KIRBEYİ ile Pizzabulls’un

15. yılını konu alarak konuştuk.

cavit-kırbeyi.png

* Markanızın 15 yıllık serüveninde başarınızı tetikleyen en önemli gelişmelerden bahseder misiniz?

Pizzabulls markasını kurduğumuz günden itibaren müşteri odaklı çalıştık, kaliteden ödün vermedik, müşterilerimizin isteklerine kulak verdik. Yılmadık… Yabancı markalarla mücadele ettik, disiplinle çalıştık. Gece gündüz en iyi pizzayı yapmak için uğraştık ve geldiğimiz noktada 5 ilde 58 şubeye ulaştık. Özveri ve disiplinli çalışmalarımız ile kontrollü bir şekilde büyüyoruz.  

 

Farklı zamanlarda İstanbul’da bulunup şu anda Türkiye’nin diğer illerinde olan birçok kişiden ‘‘Burada Pizzabulls şubesi istiyoruz’’ diye mailler alıyoruz. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Altyapımızı her geçen gün daha güçlü hale getirip tüm Türkiye’ye Pizzabulls lezzetini ulaştırmak istiyoruz. Franchiselarımız ve çalışanlarımız ile bizler kocaman bir aileyiz ve ailemiz her geçen gün daha da büyüyor.  

         Değerlendirmeler ve yorumlar bizler için çok önemli.

       Yüzlerce çalışan ve on binlerce sipariş teslim

      ettiğimiz sistemimizde hatalarımız olsa bile

     hızlıca çözüm üreten bir yapıya sahibiz.

    En önemli noktalardan biri; 15 yıl önce ve bugün

                                   işimizi severek yapıyoruz.

Untitled-1.png

Pek çok farklı noktada pizza severlerin buluşma adresi olan Pizzabulls, kısa sürede sevilen ve tercih edilen bir marka olmayı başardı. Bu başarının ardında, profesyonel ekipler, özverili çalışma ve kalite anlayışı yatıyor. Söz konusu pizza olduğu zaman doğru tedarikçi, doğru ürün ve doğru fiyat konularında hassas olunması gerektiğinin altını çizen Pizzabulls Satın Alma Müdürü Can GÖKTEPE, müşteri memnuniyetinin de ancak bu şekilde  sağlanabileceğine  dikkat çekiyor. 

Pizzabulls Satın Alma Müdürü; Can GÖKTEPE

EKİP YÖNETİMİ ve KALİTE

Yaklaşık 250-300 çeşit ürün var şubelerimizde kullandığımız ve dolayısıyla satın aldığımız. Bunların her birinin stoklarımızda takibini yaparak, azalmış veya ihtiyaç duyulan ürünlerin sayısal ve fiyatsal planlama dahilinde, kimisinin haftalık kimisinin günlük siparişlerini belirlemekle süreç başlar.

Pizzabulls Satın Alma Müdür Yardımcısı; Tuğrul ATİLLA

EKİP YÖNETİMİ ve KALİTE

Adım Fatma Asuman CİNBAŞ, 1979 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdum. Üniversiteye kadar eğitim hayatımı Ünye’de tamamladıktan sonra 1997 senesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde mesleki eğitimime başladım. 2001 yılında tamamladığım lisans eğitiminden sonra fakültemde asistan olarak da görev aldığım 4 senelik bir yüksek lisans sürecine başladım. 2005 senesinde gıda yüksek mühendisi unvanı ile üniversitemden mezun oldum. Aynı sene, İstanbul’a taşındım ve küçük bir yemek şirketinde işe başladım. Yemek sektörü ile başlayan iş tecrübelerimde Kuruyemiş, Ar-ge, Çiğ Köfte, Denetim-Eğitim, Operasyon ve nihayetinde Pizza Hamuru Üretimi olmak üzere toplamda 12 seneyi tamamlamış bulunuyorum. Şu an meslek hayatıma Pizzabulls bünyesinde devam etmekteyim...

TAZE HAMURLAR

GÜNLÜK TÜKETİLEN

Pizzabulls-Gıda-Mühendisi-Fatma-Asuman-CİNBAŞ.png
Pizzabulls-Satın-Alma-Müdürü;-Tuğrul-ATİLLA.png

Pizzabulls Üretim Müdürü; Asuman CİNBAŞ

Ne zamandan beri Pizzabulls’ta çalışıyorsunuz. Depo ve Lojistik Müdürü olmadan önce marka bünyesinde farklı görevlerde bulundunuz mu?  * 2012 yılından bu yana Pizzabulls’ta çalışmaktayım. Daha önce marka bünyesinde 5 yıllık bir süreçte farklı şubelerde, şube müdürü  olarak görev yaptım.

 

depo-lojistik-müdürü-ramazan-akıncılar-pizzabulls.png

Çalışanların dikkatinin sürekliliği için; iş güvenliği uyarı levhaları ve görselleri çalışma alanlarının her yerinde mecvuttur. 6 ayda bir periyodik olarak eğitim tekrarları yaparak hatırlatma yapıyoruz

Ham Madde Düzenli Sevkiyat Başarılı Operasyon

Öncelikle kendinizden bahseder misiniz…

  • Merhaba ben Murat GEDİK. 28.03.1969 Ankara doğumluyum. Gıda sektörüne babamın yanında lokantamızda bulaşık yıkayarak başladım. Askerlik sonrası turizm sektöründe çeşitli otel ve tatil köylerinin mutfak departmanında devam ettim, pizza sektöründe ilk olarak dünyanın en büyük pizza zinciri markalarından birinde sırasıyla mutfak personeli, mutfak ekip şefi ve vardiya müdürü olarak çalıştım. Şu anda bu markada Bölge Müdürü olarak çalışmaktayım. 

Murat-Gedik-Pizzabulls-Bölge-Müdürü.png

KOCAMAN

BİZ

BİR AİLEYİZ

Pizzabulls BÖLGE Müdürü; Murat GEDİK

Ne zamandan beri Pizzabulls ’ta çalışıyorsunuz?

 

  • Pizzabulls geçmişim, 2007 tarihinde Şişli şubesinde sürücü olarak başladı. Daha sonra Pizzabulls firmasının kariyer olanaklarından faydalanarak; sırası ile vardiya, asistan, restoran müdürü ve en son da bölge müdürü pozizyonunda çalışmaya devam etmekteyim.

pizzabulls-bölge-müdürü-erol-senlikoglu.png

Pizzabulls BÖLGE Müdürü; Erol ŞENLİKOĞLU

sinanbey.jpg

Pizzabulls Eğitim Müdürü Sinan KÖSEİBİŞ 

Pizzabulls Akademi markamızın ekip çalışanlarının eğlenerek düşündüren, geliştiren, yenilikçi bir eğitim ve gelişim platformudur. Benim için eğitimde olmazsa olmazlardandır.

HER ALANDA ÖNEMLi

Pizzabulls AKADEMi

Öncelikle sizi tanıyalım, bize biraz kendinizden ve profesyonel geçmişinizden bahseder misiniz?

 

  • Merhaba 15.09.1982 Amasya doğumluyum, evliyim 2 çocuğum var. Profesyonel hayata lise döneminde 1998 senesinde McDonald’s da ekip üyesi olarak başladım. Sonrasında dünyanın en büyük Roast Beef sandviç satan markasında vardiya müdürü olarak devam ettim. Askerden sonra sene 2004’de pizza sektöründe lider markalardan olan bir firmada sırası ile Şube Müdürü, Bölge Müdürlüğü, Denetim Müdürlüğü yaptım. Şuanda sizlerle bu çatı altında markanın Eğitim Müdürü görevini yürütmekteyim.

004.jpg

Ne zamandan beri Pizzabulls’ta çalışıyorsunuz? Reklam ve Pazarlama Müdürü olmadan önce marka bünyesinde farklı görevlerde bulundunuz mu?

 

  • 2010 yılında Pizzabulls Ailesi’ne katıldım. Aynı birimde göreve başladım. İlk senemde restoranlarda mutfak, operasyon, zaman yönetimi vb. eğitimler aldım. Aynı zamanda eğitim, çağrı merkezi ve üretim departmanlarında eğitim amaçlı kısa görevlerde bulundum.  

HER ALANDA ÖNEMLi

TECRÜBE

Pizzabulls Reklam ve Pazarlama Müdürü Tuncay TOKA

Her ne kadar teknolojinin ve sosyal ağların gelişmesi ile farklı sektörlerde planlamalar değişse de bizler hem Klasik Pazarlama yöntemleri olan telefon, gazete, broşür, açık hava reklamları vb. alanları kullanarak bölgesel çalışmalarımızı destekliyor hem de Yeni Dönem Dijital Pazarlama da sosyal ağlarda ürün kalitemizi ve lezzetimizi anlatıyoruz. Söz konusu pizza olduğunda en güçlü silahımız lezzetimiz olmalı.

Her zaman en iyi ve en lezzetli pizza mottosu ile hareket eden Pizzabulls Ailesi olarak hedefimiz hızlı, etkili ve kaliteden ödün vermeyen başarılara imza atmaktır. 2006 yılında sektörel bilgi ve tecrübeye sahip bir ekip ile yola çıkan Pizzabulls, bugün Türkiye de pizza sektöründe en sevilen markalardan biri olmayı başarmıştır.

 

Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, ilk günkü heyecanımızı kaybetmeden yenilikçi düşünceler ile sektörde farklılıklar sunan Pizzabulls; kurumsallaşma adına ciddi adımlar atarak, doğru yatırımlar ile lezzetini artık Türkiye sınırlarının ötesine taşımaktadır. %100 yerli sermayeli olarak kendi öz kaynaklarımız ile büyümekteyiz ve ilke olarak toplumdan kazandığını toplumda harcama felsefemizden dolayı, ekonomimize ve istihdamımıza katkı sağladığımız gibi, markamızın hedeflerini büyüterek yurt içinde ve yurt dışında pizza sektöründe yerli bir marka olarak bayrağımızı dalgalandırmaktan gurur duyuyoruz.

V1.png

Doğan IŞIK

Genel MÜDÜR

15.png
bottom of page