top of page

Öncelikle kendinizden bahseder misiniz…

  • Merhaba, ben Erol ŞENLİKOĞLU 1977 Giresun doğumluyum. 21 yıllık evliyim, 16 yaşında bir kızım var

Ne zamandan beri Pizzabulls ’ta çalışıyorsunuz?

 

  • Pizzabulls geçmişim, 2007 tarihinde Şişli şubesinde sürücü olarak başladı. Daha sonra Pizzabulls firmasının kariyer olanaklarından faydalanarak; sırası ile vardiya, asistan, restoran müdürü ve en son da bölge müdürü pozizyonunda çalışmaya devam etmekteyim.

 

Bölge müdürünün görev tanımı neleri kapsar ?

 

  • Bölge müdürü olarak görevlerimiz; şubelerin operasyonel gelişimlerini sağlamak, Pizzabulls standartlarının şubelerde uygulanma aşamalarını kontrol etmekle başlar. Pizzabulls denetim formu üzerinden şubelerin denetimlerinin yapılması ve bu doğrultuda eksik ve gelişmeye açık olan bölümlerde eğitim verip şubelerin eğitim eksikliklerini gideriyoruz. Aylık planlar doğrultusunda karşılaştırmalı raporlardan alınan bilgiler vasıtası ile şubelere satış arttırma planları yaptırıp takibini sağlamaktayız. Bunların dışında, franchise şubelerimizin genel merkezimiz ile arasında köprü vazifesi görmekteyiz. Şubelerin kalite, servis, temizlik ve mükemmel müşteri servisi prensiplerimiz doğrultusunda hizmet vermelerini sağlamaktayız.​

pizzabulls-bölge-müdürü-erol-senlikoglu.png

KOCAMAN

BİZ

BİR AİLEYİZ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şube ziyaretleri ve kontrol sürecinden bahseder misiniz?

 

Koronavirüs, ülkemizde yayıldığından beri, marka bünyesinde toplantılar yaparak; genel merkez ve şubelerde yapılması gerekenleri planladık. Daha sonra şubelerle paylaşarak gerekli eğitimlerimizi verdik. Alınan kararları, şubelerimizde sıkı bir şekilde takip ettik. Günlük olarak, personelin ateşlerinin ölçülmesini sağladık. Herkesin maske, mesafe ve temizlik üçlüsüne dikkat etmesini kontrol ettik ve bunu şubelerde yaygınlaştırdık. En önemlisi; çalışanlarımızın el yıkama alışkanlıklarını sıklaştırdık ve el yıkama konusunda tüm şubelerimize eğitimler verdik. Şubelerimizin masa servis bölümlerinde mesafeyi kurallara uygun bir şekilde ayarlayıp; lobi müşteri alım kapasitelerimizi %50 azalttık. İçeride oturacak kişi sayısını belirledik. Şubemizde ‘‘Gel-Al’’ servis isteyen müşterimiz ile servis personelimizin mesafelerini ayarladık.. Şubemize gelen tüm misafirlerimizin ateşlerinin ölçümünü ve HES kodlarına bakılmasını sağladık. Tüm şubelerimizde, uygun yerlere mesafe ve uyarı stickerlarımızı yapıştırdık. Lobi bölgemize, el dezenfektan standları yerleştirdik ve bunu tüm masalarımızda da uyguladık. Müşterilerimize, paket serviste online ödeme ve temassız teslimat seçenekleri sağladık. En önemlisi; çalışanlarımız ve iş ortaklarımızın motivasyonlarını daima yüksek tuttuk ve tutmaya da devam etmekteyiz. Tüm dünyada salgın haline gelen bu hastalığın en kısa zaman içinde bitmesini temenni etmekteyim.

Bölgesel çalışmalarınızın planlamasından bahseder misiniz? 

 

Bölgesel olarak aylık yapmış olduğumuz şube ziyaret planları üzerinden; bağlı olduğumuz şubelerin satış, eğitim, denetim, pazarlama ve ARGE planlarını yapıp bunları haftalık ve günlük olarak takip etmekteyiz. Daha sonra; bu yapılan planları ay sonu sonuçlandırıp, şubelerin performans ölçümlerini yapıp, bir sonraki ayda yapılacak planlamaları sistematik bir şekilde takibini tüm bölge müdürü arkadaşlarımız ile sürdürmekteyiz.

 

Marka bünyesindeki Franchiselarınıza Bölge Müdürü olarak etkileriniz nelerdir?

 

Franchiselarımızla beraber, iç içe çalışmaktayız. Bir nevi danışmanlık yapmakta ve şubeleri işletirken alacağı kararlarda yardımcı olmaktayız. Beraberce istişare ederek yol almaktayız. Bu süreçlerde yukarıda da bahsettiğim tüm alanlarda etki etmekte ve birlikte karar vermekteyiz. Şubelerdeki tüm gelişim ve satış planlarını işletmecilerimizle birlikte yapmakta ve sonuç almada etki etmekteyiz. 

pizzabulls-bölge-müdürü-erol-senlikoglu.01.png

Bir Bölge Müdürü olarak, bu kariyeri yapmak isteyen arkadaşlara ne gibi tavsiyeleriniz var ?

 

 Bu kariyer adımlarında yürümek isteyen 
tüm arkadaşlarıma tavsiyelerim; öncelikle iyi bir operasyoncu olmaları, kişisel gelişimlerine önem vermeleri, hedeflerini kısa ve uzun vadeli şekilde ayırarak; planlı çalışma sistemlerini geliştirmeleridir. Bu doğrultuda, günümüzün ve çağımızın en önemli kavramlarından biri de; iyi bir iletişimci olmak ve empati kurarak kariyerini planlamaktır. Bu süreçte sabırlı olup, hedefe doğru kendilerini geliştirip, sıkılmadan, bıkmadan her türlü zorluğa karşı çözüm arayışı içinde olup yürümelerini tavsiye ederim.

Her türlü şikayet ve önerilerinizi çağrı merkezimize ve info@pizzabulls.com adresine yapabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacağız. 

15.png
bottom of page