top of page

GüÇLü EKiBi iLE BüYüYOR

Sinan Köşeibiş

PiZZABULLS

Bölge Müdürü arkadaşlarımızdan aldığımız geri bildirim ve şube ziyaretlerimizden çıkardığımız gelişim ve eğitim planlarına göre şubeye verilmesi gerekli eğitim belirlenmekte ve bu eğitimler gerek bölge müdürleri gerekse departmanımız tarafından şubelerimize verilmektedir. 

sinanbey.jpg

Pizzabulls Eğitim Müdürü Sinan KÖSEİBİŞ 

Pizzabulls Akademi markamızın ekip çalışanlarının eğlenerek düşündüren, geliştiren, yenilikçi bir eğitim ve gelişim platformudur. Benim için eğitimde olmazsa olmazlardandır.

Öncelikle sizi tanıyalım, bize biraz kendinizden ve profesyonel geçmişinizden bahseder misiniz?

 

  • Merhaba 15.09.1982 Amasya doğumluyum, evliyim 2 çocuğum var. Profesyonel hayata lise döneminde 1998 senesinde McDonald’s da ekip üyesi olarak başladım. Sonrasında dünyanın en büyük Roast Beef sandviç satan markasında vardiya müdürü olarak devam ettim. Askerden sonra sene 2004’de pizza sektöründe lider markalardan olan bir firmada sırası ile Şube Müdürü, Bölge Müdürlüğü, Denetim Müdürlüğü yaptım. Şuanda sizlerle bu çatı altında markanın Eğitim Müdürü görevini yürütmekteyim.

HER ALANDA ÖNEMLi

Pizzabulls AKADEMi

Ne zamandan beri Pizzabulls’ ta çalışıyorsunuz? Eğitim Müdürü olmadan önce marka bünyesinde farklı görevlerde bulundunuz mu?

 

  • Yaklaşık bir buçuk seneden beri markamızda çalışmaktayım, Eğitim Müdürü olmadan firmanın başka departmanlarında görevde bulunmadım. Fakat şuan hem Eğitim Müdürlüğü hem de Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekteyim...

 

Söz konusu pizza ve restoran olunca eğitim süreçlerinden bahseder misiniz?

 

  • Pizzabulls’ta en çok önem verdiğimiz konulardan biri eğitim. Bizim markamızın altında bulunan tüm ekip arkadaşlarımıza göre eğitimler belirlenmektedir. Şubelerde çalışan ekip üyelerine sistemimizde bulunan Kitap A verilmekte ve takibinin yapılması şube yönetici arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır. Kitap A içinde tüm ekip üyesi arkadaşlarımızın çalışmakta olduğu istasyonların prosedürleri ve standartları bulunmakta gerekli test ve sorular içermektedir. Aynı şekilde Vardiya ve Asistan Müdür arkadaşlarımıza Kitap B, Şube Müdürü arkadaşlarımıza da Kitap C verilmekte gerekli eğitimleri Bölge Müdürü arkadaşlarımız ve eğitim departmanı tarafından takip edilmektedir. Ayrıca eğitim departmanı tarafından her pozisyona göre merkez ofis eğitim salonumuzda kişisel, yönetsel ve operasyonel eğitimler verilmektedir. Bu kursların amacı kursa gelen arkadaşlarımızın yöneticilik ve operasyonel becerilerinin arttırılmasıdır. Eğitim, restoranlarımızda ulaşmak istediğiniz sonuçları elde etmenin tek yoludur. Eğitim felsefemiz insanlar bizim en önemli varlığımız olduğundan, eğitimin büyük bir önceliği vardır. İnsanların bizim için önemli olmasıyla birlikte, onlara verilen eğitimlerin de önemli ve öncelikli olması gerekir. Bizim işimizi insanlar oluşturur. Tüm eğitimlerin temel amaçları mükemmel kalite, servis, temizlik, müşteri memnuniyeti, satışları ve karı arttırmaktır.

eğitimyarısmaaa.jpg
pizzabulls-akademi.png
15.png
bottom of page