top of page

NEDEN PiZZABULLS

Markamızı rakiplerimizden ayıran en önemli unsur pizzalarımızın kaliteli ve bol malzemeli olmasıdır. Hızlı servis ve müşteri memnuniyetini sağlamak adına  işletmecilerimiz sürekli müşterilerimiz ile irtibata geçerek hediye ürünler ikram ediyorlar. Değerlendirmeler ve yorumlar bizler için çok önemli. Yüzlerce çalışan ve on binlerce sipariş teslim ettiğimiz sistemimizde hatalarımız olsa bile hızlıca çözüm üreten bir yapıya sahibiz. En önemli noktalardan biri; 15 yıl önce ve bugün işimizi severek yapıyoruz. 

DÜN

2006 - 2007

21 NİSAN 2006

Ümraniye'de ilk Pizzabulls Şubesi Açıldı.

21 NİSAN 2007

Ataşehir Pizzabulls Şubesi Açıldı.

21 ARALIK 2007

10 şube üzerine çıkılarak Göztepe Pizzabulls Şubesi Açıldı.

'İKİNCİ PİZZA BEDAVA' Sloganıyla bölgelerinde satış ivmesi yakalayan

Pizzabulls özellikle öğrencileri ve Gece atıştırması sevenler için tüm  şubelerini GECE 03:00 KADAR AÇIK tutarak lezzetini İstanbul da gün geçtikçe duyurmaya başladı. 

2009 Yılında Mecidiyeköy şubesinin açılışı ile Ümraniye Çakmak bölgesinde üretim tesisini kurarak Kurumsal 

yapılanmaya ilk adımlarını attı.

 

18 MART 2010

Sektörün zor şartlarında beklenmedik hamleler yaparak şube sayılarını çoğaltan Pizzabulls, Çapa ve Avcılar Şubelerini Açtı.

KURUMSAL YAPILAŞMA

- Ümraniye de Merkez Ofis Binası Kuruldu

- Ümraniye de Üretim Tesisi Kuruldu

- Çapa da Eğitim Departmanı Kuruldu

- Lojistik ve Satın Alma Departmanları Kuruldu

- Restoran Yazılımı 'Teo Rest' Geliştirildi.

- Pizzabulls Özel Pizza Sosları üretilmeye başlandı.

2010 - 2011

18 MART 2010

Pizzabulls, Kartal ve Hasanpaşa Şubelerini Açtı.

OCAK / KASIM 2011

Pizzabulls, Maslak / Kurtköy Bahçelievler / Kağıthane Şubelerini Açtı.

ENFES PİZZA HATTI 4443244

- Pizzabulls Çağrı Merkezi de Kuruldu

- Franchise Departmanı Kuruldu

- Pizzabulls Akademi Eğitimleri başladı

- Reklam ve Pazarlama Departmanı Kuruldu

- Ürün Geliştirme Departmanı Kuruldu

- 'Teo Rest' Merkezi Ağ ile Geliştirildi

- Depolama ve Lojistik Yatırımları yaptı

- Alt yapı yatırımları ile teknoloji ağı kurdu

HER ZAMAN EN İYİ HİZMET sunmak adına yatırımlar yapan Pizzabulls Müşteri Memnuniyeti ve Hizmet Kalitesini arttırmak adına ÇAĞRI MERKEZİ ni kurarak Kurumsal yapı adına daha sağlam adımlar atmaya başladı. Restoran Yazılım Programlarını  kendi  bünyesinde  geliştirdiği gibi alt yapı yatırımları ve sistem sunucuları ile Restoranları arasında anlık veri trafiği oluşturdu. Daha iyi hizmet vermek adına Çapa Eğitim Departmanın da Pizzabulls Akademinin alt yapısını oluşturup Lojistik alanında da artı yatırımlar gerçekleştirdi.  Francehise ve Reklam / Pazarlama Departmanı kurularak yeni yatırımcıları ile planlı bir şekilde sektörde ki payını genişletti

OCAK / MAYIS 2015

19 OCAK 2015 KAYIŞDAĞI

24 ŞUBAT 2015 ESENYURT

21 NİSAN 2015 TUZLA
9   MAYIS 2015 GEBZE

18 MAYIS 2015 SAFRANBOLU 28 MAYIS 2015  SULTANBEYLİ 

OCAK / MAYIS 2015

3 HAZİRAN 2015 ESENLER

13 TEMMUZ 2015  TAŞDELEN

1 AĞUSTOS 2015 KÜÇÜKKÖY

Hizmet ve Ürün kalitesinden ödün vermeyen Pizzabulls, İstanbul da Türkiye nin Yerli Pizza Zinciri olarak Marka olduğunu rakiplerine gösterirken daha büyük hedefler için yatırımlarını arttırdı. 2015 Yılında Lojistik yatırımları ile Lojistik ağı oluşturup, Ümraniye Şerifali bölgesinde Merkez binasında gelişmiş teknolojileri kullanarak, Depolama, Eğitim, Üretim Tesisi, Pizzabulls Akademi ve Alt Yapı alanlarında genişledi. 2015 Yılında Pizzabulls Kurucusu ve Ceo su Cavit Can KIRBEYİ  Radikal kararlar alarak büyüme yolunda Pizzabulls Ailesinde yetişen (Kurye, Mutfakçı Bölge Müdürü vb.) kişiler ile ilerlemeye devam etti. Merkez desteği ile Pizzabulls Ailesinde çalışan arkadaşlarımız  artık İşletmeci olurken aynı zamanda Farklı sektörden en uygun yatırımcılar da Pizzabulls Ailesine katıldı

OCAK / ARALIK 2020

15 YILLIK SERÜVEN 

 EN iYi PiZZA

İlk şubesini 2006 yılında Ümraniye’de açan

Pizzabulls, Türkiye’de yerli restoran zinciri

olarak önemli bir temsilci. Aslında pek çok girişimci için de rol model oluşturabilecek bir örnek  olduğu söylenebilir. Bugün,  350 milyon TL iş hacimine sahip  olan  marka; restoran  sayısını  her geçen gün arttırıyor  ve  en önemlisi de  Türk markası olarak lezzetli pizza servis ediyor.

Pizzabulls’un sahibi Cavit Can KIRBEYİ ile Pizzabulls’un

15. yılını konu alarak konuştuk.

cavit-kırbeyi.png

* Markanızın 15 yıllık serüveninde başarınızı tetikleyen en önemli gelişmelerden bahseder misiniz?

Pizzabulls markasını kurduğumuz günden itibaren müşteri odaklı çalıştık, kaliteden ödün vermedik, müşterilerimizin isteklerine kulak verdik. Yılmadık… Yabancı markalarla mücadele ettik, disiplinle çalıştık. Gece gündüz en iyi pizzayı yapmak için uğraştık ve geldiğimiz noktada 5 ilde 58 şubeye ulaştık. Özveri ve disiplinli çalışmalarımız ile kontrollü bir şekilde büyüyoruz.  

 

Farklı zamanlarda İstanbul’da bulunup şu anda Türkiye’nin diğer illerinde olan birçok kişiden ‘‘Burada Pizzabulls şubesi istiyoruz’’ diye mailler alıyoruz. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Altyapımızı her geçen gün daha güçlü hale getirip tüm Türkiye’ye Pizzabulls lezzetini ulaştırmak istiyoruz. Franchiselarımız ve çalışanlarımız ile bizler kocaman bir aileyiz ve ailemiz her geçen gün daha da büyüyor.  

* Markanın büyüme serüveninde unutamadığınız birçok anınız vardır. Bunlardan birini anlatır mısınız?

Evet anılarımız çok. Biz ilk başladığımızda bizi pek ciddiye almadılar. Hatta rakip firmalardan, o zamanın bayağı büyük bir markası ‘‘Bunlardan bir şey olmaz’’ dedi. İki sene sonra onlar kayboldu gitti ve biz de bu günlere geldik.

 

* Tüm dünya ekonomisini etkileyen bu süreçte, birçok marka sektörel küçülmeye giderken, 17 yeni şube açıp tüm şubelerinizi ve altyapınızı yenilemek adına ciddi yatırımlar yaptığınızı biliyoruz. Bunların nedenlerini anlatmak ister misiniz

Tabii ki pandemi süreci online alışverişi ve paket servisi çok etkilemedi.İnsanlar güvendikleri markalardan sipariş vermeye devam ettiler. Yüzlerce çalışanımız ile bu süreçte daha iyi hizmet vermek adına en hızlı şekilde eksiklerimizi değerlendirdik. Alınan önlemler doğrultusunda ek uygulamaları, kesintisiz eğitim ve denetlemeleri fazlalaştırarak gece gündüz tüm şubelerimizde hazır bulunduk. Ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen bu dönemde, özellikle kısıtlama zamanlarında müşterilerimizden gelen olumlu yorumlar işimizi doğru yaptığımızı gösteriyordu.

 

Gel-Al servisin kapalı olduğu dönemlerde 40’a yakın şubemizi yeniledik. Ailemize katılan yeni franchiselarımız ile farklı bölgelerde şubeler açtık ve açmaya devam ediyoruz. İlk başta söylediğim gibi müşteri odaklı çalışıyoruz, yılmıyoruz ve mücadelemiz devam ediyor

 

* Markanızı rakiplerinizden ayıran en önemli üç rekabet avantajı nedir? Mevcut rakiplerinize karşı avantajlarınızı uzun vadede koruyabilecek misiniz?

Markamızı rakiplerimizden ayıran en önemli unsur pizzalarımızın kaliteli ve bol malzemeli olmasıdır. Hızlı servis ve müşteri memnuniyetini sağlamak adına  işletmecilerimiz sürekli müşterilerimiz ile irtibata geçerek hediye ürünler ikram ediyorlar. Değerlendirmeler ve yorumlar bizler için çok önemli. Yüzlerce çalışan ve on binlerce sipariş teslim ettiğimiz sistemimizde hatalarımız olsa bile hızlıca çözüm üreten bir yapıya sahibiz. En önemli noktalardan biri; 15 yıl önce ve bugün işimizi severek yapıyoruz. 

 

Gıda sektöründe 2021 yılına dair öngörüleriniz nelerdir?

Gıda sektörü her geçen gün büyüyerek devam ediyor. İnsanların evde yemek yapmak yerine dışarıdan sipariş vermeleri en başta ekonomik olarak ön plana çıkıyor. Çalışan kişiler, evde yemek yapmak yerine boş zamanlarını başka şeylere harcayıp; dışarıdan yemek siparişi vererek zamanlarını daha verimli kullanıyorlar. Özellikle dijital sektörün ivme kazanması ile insanlar tükettikleri ürünler hakkında daha çok bilgiye sahip olabiliyor. Hızlı sipariş ve doğru yönetilen operasyon ile damak zevkine uygun tüm ürünleri kapısında teslim alabiliyorlar. Bu süreçte ‘‘iyi hizmet’’ veren markalar ile gıda sektöründeki büyümenin hız kesmeden devam edeceğini düşünüyorum.

 

Pizzabulls, Şube sayısını 50 üzerine çıkartarak Çerkezköy ve Merter Şubelerini Açtı

BUGÜN

2020 - 2021

15.png

Markanız için gelecek yıllarda başlıca planlarınız nelerdir? 

Markamız her geçen gün büyüyor, şu anda 6 ilde 59 şubeye ulaştık ve ileriki dönemde bu sayıyı artırarak pazardan daha çok pay almayı düşünüyoruz.

 

15.png
bottom of page