top of page

Finans uzmanlığından restoran işletmeciliğine uzanan 

 

Finans uzmanı olarak çalışıyorken etkin bir şekilde yer alacağı bir işletmesi olsun isteyen Erdal Şuekinci, kendi işinin patronu olma hayalini kurduğunda henüz 26 yaşındaymış. Ticari risklerin Pizzabulls franchise sistemiyle minimize edildiğini düşünen ve tercihini Pizzabulls’tan yana yapan Erdal Şuekinci, “Yatırımımı Pizzabulls'a yapmaktan asla korkmadım” diyor. İş hayatındaki cesaretini, çalışma azmini ve başarı arzusunu zaman içinde tek şubeyle kalmayıp, markaya farklı franchise noktaları kazandırarak da ortaya koyan Erdal Şuekinci, Pizzabulls’un  Kartal  şubesi franchise işletme sahibi olarak çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

“BAŞARININ TEMELİNDE  ÇALIŞMA ARZUSU VAR''

 

 Erdal Şuekinci, başarının temelinde çalışma arzusunun, işinin başında olmanın ve operasyonda 
birebir bulunmanın olduğunu söylüyor. Hizmet sektörünün hızla büyüdüğü pizza sektöründe, 2015 yılında Pizzabulls markası altında ilk restoranı olan Sultanbeyli restoranını hizmete sokmuş ve 8 ay gibi kısa bir süre sonra Kartal restoranını devralmış. “%80'e yakın bir büyümeyle haftalık, aylık ve yıllık bazda satış rekoru kırdık.

 

Sonrasında Adalar restoranını açtık” diyen Erdal Şuekinci, “%100 müşteri memnuniyetini prensip edindik ve lezzetimizle tercih sebebi olduk. Her gün sahadayız. Broşür, afiş ve bölgesel çalışmalarımızla yakaladığımız bu ivmenin, merkez tarafından da destekleniyor. Zaman zaman yaptıkları sürprizlerle başarımızı desteklemeleri ekibimizin motivasyonunu arttırıyor. Düşük yatırım maliyetleriyle yüksek kar elde etmek üzere benim gibi genç girişimcilerin de korkmadan Pizzabulls ailesine yatırım yapmalarını tavsiye ediyorum” diye konuşuyor.

HiKAYESi

BİR BASARI

.

 Erdal Şuekinci 

Pizzabulls Kartal;

pizzabulls-kartal.png

Her türlü şikayet ve önerilerinizi çağrı merkezimize ve info@pizzabulls.com adresine yapabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacağız. 

15.png
bottom of page