top of page

Öncelikle sizi tanıyalım, bize biraz kendinizden ve profesyonel geçmişinizden bahseder misiniz?

 

  • 1982 İstanbul doğumluyum aslen Gümüşhaneliyim ilk ve orta öğretimi İstanbul’da tamamladıktan sonra üniversiteyi Sakarya Üniversitesi, Çevre Mühendisliği bölümünde tamamladım. Aynı üniversitede yüksek lisans yaparken dil öğrenmek ve yurt dışında da yüksek lisans yapmak için Londra ya 2005 yılında yerleştim. Kaldığım 10 yıllık süre zarfında yurt dışında ağırlıklı olarak fast food sektöründe birçok firmada çalıştım. 2015 yılında istanbul’a yerleşmeye ve burada işletme açmaya karar verdim.

Pizzabulls ile yollarınız nasıl kesişti? Restoran işletmeciliğine nasıl karar verdiniz?

  • Verdiğim kararı uygulamaya geçtiğimde birçok fast food firmasını 3 ay kadar araştırdım bu süre zarfında yaptığım değerlendirmeler sonunda pizza lezzeti marka güvenirliği ve kalitesiyle öne çıktığını düşündüğüm Pizzabulls ile görüşme kararı aldım. Görüşmede şirket yetkililerinin profesyonel yaklaşımı ve girişimcilere olan desteği konusunda güvenilir tavırları beni Pizzabulls Ailesi’nin bir parçası olmama olanak sağladı.


Sizce Pizzabulls’u rakiplerinden farklılaştıran yanları nelerdir?

 

  • Kesinlikle lezzet. Kalite hizmeti güler yüzlü çalışanları malzeme kalitesinin standartı v.b. birçok yönüyle müşteri memnuniyetini ön planda tutan ancak lezzet konusunda tartışılmaz bir markayız.

HiKAYESi

BİR BASARI

.

Necip TURAL 

Pizzabulls Esenler;

NecipTural-görsel.jpg

Her türlü şikayet ve önerilerinizi çağrı merkezimize ve info@pizzabulls.com adresine yapabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacağız. 

Esenler şubeniz hakkında bilgi verir misiniz?

 

  • Şube ile ilgili bilgi vermek gerekirse Esenler’in en işlek bir lokasyonun da İstanbul Caddesi’nde hizmet veriyoruz. İnsanların bizi kolayca görebileceği ve pizzalarımızı tadabileceği bir lokasyonda hizmet veriyoruz. Restoranımız iki katlı ve uygun kampanyalar kullanıyoruz. Bu anlamda restoran ziyaretlerimiz çok daha fazla olduğundan yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Önümüzdeki süreçte hedefleriniz neler? Yeni şubeler açmayı düşünüyor musunuz? Önümüzdeki süreçte Pizzabulls’un vizyonu Türkiye’nin en lezzetli pizzalarını 30 dakikada müşterilerimize ulaştırmak. Misyonumuz %100  müşteri memnuniyetini sağlamak ve tüm çalışanlarımızın eğitim ve gelişimini sağlamak amacıyla sektörün yıldızı olmayı planlıyoruz. Çok yakın bir zaman da  2. ve 3. şubelerimizi açmayı hedefliyoruz

15.png
bottom of page