top of page

Ne zamandan beri Pizzabulls’ta çalışıyorsunuz. Depo ve Lojistik Müdürü olmadan önce marka bünyesinde farklı görevlerde bulundunuz mu?

 

  • 2012 yılından bu yana Pizzabulls’ta çalışmaktayım. Daha önce marka bünyesinde 5 yıllık bir süreçte farklı şubelerde, şube müdürü  olarak görev yaptım.

 

İş güvenliği hususunda marka bünyesindeki çalışanlar için alınan tedbirlerden bahseder misiniz?

 

  • Depo personeli gıda hijyen eğitimine tabi tutuluyor, sağlık raporları gıdaya uygun olan  personelleri alıyoruz. Çalışma ortamında kullanılması gerekli olan her türlü ekipman hakkında detaylı bilgi veriliyor. Çalışanların dikkatinin sürekliliği için; iş güvenliği uyarı levhaları ve görselleri çalışma alanlarının her yerinde mecvuttur. 6 ayda bir periyodik olarak eğitim tekrarları yaparak hatırlatma yapıyoruz.

depo-lojistik-müdürü-ramazan-akıncılar-pizzabulls.png

Çalışanların dikkatinin sürekliliği için; iş güvenliği uyarı levhaları ve görselleri çalışma alanlarının her yerinde mecvuttur. 6 ayda bir periyodik olarak eğitim tekrarları yaparak hatırlatma yapıyoruz

Pizzabulls Depo ve Lojistik Müdürü; Ramazan AKINCILAR 

Ham Madde Düzenli Sevkiyat Başarılı Operasyon

Lojistik ağınızın verimli bir şekilde işlemesini sağlayan döngüsünden bahseder misiniz?

 

Lojistik ağımızın verimli bir şekilde sağlanması için eksik yanlarımızın neler olduğunu görüp ona göre hareket planları çıkararak bu açıklarımızı kapadık. Doğru firma, doğru nakliye, doğru stoklama, doğru sipariş döngüsünü sağladıkdan sonra lojistik ağımızı verimli ve sürdürülebilir bir hale getirdik.

Pandemi sürecinin lojistik ağına nasıl etkileri oldu? Nasıl önlemler aldınız?

Pandemi süreci sokağa çıkma kısıtlamalarından dolayı insanları paket servise yönlendirdi. Pizza sektörünün en çok tercih edilenlerden biri olması, satışlarımızın ciddi oranda artmasına sebep olmuştur. Bu yoğunluktan dolayı lojistik ağımıza ekstra takviyeler yaptık. Sevkiyat araçları takviyesi ve personel alımı yaptık. Genel merkezde depolama alanlarını genişlettik. Hijyen sanitasyon alanları belirledik. Günlük olarak, personellerin sevkiyat esnalarında mesafe kurallarına riayet etmesini sağladık. Depo içerisinde maskesiz ve eldivensiz girmeyi yasakladık. Personellerin sevkiyat öncesi ve sonrası belirli aralıklarla ellerinin yıkanmasını sağladık. Soğuk zincir ile şubelere dağıtım yapan sevkiyat araçlarını da her sevkiyat öncesi ve sonrası dezenfekte ederek önlemler aldık

Her türlü şikayet ve önerilerinizi çağrı merkezimize ve info@pizzabulls.com adresine yapabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacağız. 

15.png
bottom of page